Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag die niet voorkomt in de lijst van veelgestelde vragen? Stel hem aan een van onze Helpdesk medewerkers: Online Helpdesk contact.

 1. Beoordeling: +254

  Positief Negatief

  Is het mogelijk het pakket gratis te proberen?

  Ja, via http://demo.zelf-bouw-website.nl kunt u onbeperkt het pakket testen. Let op: u dient de gegevens van de demo website over te zetten nadat u van ons uw persoonlijk pakket ontvangen heeft.

 2. Beoordeling: +168

  Positief Negatief

  Hoe krijg ik mijn Zelf Bouw pakket?

  Nadat u het pakket besteld hebt, gaan wij daar direct mee aan de slag. U ontvangt via email gegevens hoe u het Zelf Bouw pakket kunt gebruiken.

 3. Beoordeling: +212

  Positief Negatief

  Is een webwinkel of fotogalerij ook mogelijk?

  Ja een complete webwinkel module is in het pakket inbegrepen. Daarnaast is ook een complete fotogalerij module aanwezig. Deze beide modules sleep je eenvoudig in de pagina waar je ze wilt hebben.

 4. Beoordeling: +135

  Positief Negatief

  Per maand opzegbaar?

  Ja, direct na aankoop is je pakket per maand opzegbaar. Neem je een tweejarig pakket af, dan is deze na een jaar per maand opzegbaar.

 5. Beoordeling: +52

  Positief Negatief

  Help! Mijn plaatjes laden langzaam!

  Dit komt meestal doordat de plaatjes worden geupload op origineel formaat. Wilt u ze optimaliseren voor uw website, ga dan naar: een foto resizer . Upload daar uw plaatje, en download vervolgens de geoptimaliseerde en verkleinde versie.

 6. Beoordeling: +74

  Positief Negatief

  Is echt alles inbegrepen in de prijs?

  Ja, voor de prijs van het pakket krijgt u het complete pakket inclusief een .nl domeinnaam. Geplaats op onze snelle servers.

 7. Beoordeling: +93

  Positief Negatief

  Wat zijn jullie uptime garanties?

  Wij hebben te veel ervaring om 100% uptime te garanderen. Wat wij wel garanderen dat wij onze server maximaal online houden en dat wij extreem snel en competent ingrijpen bij problemen.

  Als extra zekerheid voor onze klanten hebben wij een 99.9% uptime garantie (excl. onderhoud) die wij voortdurend ruimschoots halen. Als wij dit niet halen krijgt u 1 keer de maandkosten van uw pakket van ons terug en krijgt u een duidelijke uitleg over het probleem en de maatregelen die er voor gaan zorgen dat het niet meer gebeurt. De gerealiseerde uptime verschilt in de praktijk nauwelijks van de magische 100%.

 8. Beoordeling: +57

  Positief Negatief

  Wat als ik nieuwe klanten aanbreng?

  Als uw naam in het opmerkingenveld bij de bestelling genoemd wordt dan krijgt u twee maanden van uw pakket van ons uitgekeerd als kortingssaldo.

 9. Beoordeling: +33

  Positief Negatief

  Wanneer kan ik opzeggen?

  Al onze contracten zijn maandcontracten met 1 dag opzegtermijn behalve de tweejarige pakketten. Vanwege de korting is het tweejarig pakket na 1 jaar per maand opzegbaar.

Comments are closed.


Zelf Bouw Privé
 • Incl. gratis domein
 • Geen set-up kosten
 • Fotoalbum, webshop, etc

Zelf Bouw Vereniging
 • Incl. gratis domein
 • Geen set-up kosten
 • Fotoalbum, webshop, etc

Zelf Bouw Zakelijk
 • Incl. gratis domein
 • Geen set-up kosten
 • Fotoalbum, webshop, etc